реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

До уваги учасників дорожнього руху!

Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації, Державтоінспекція та Служба автомобільних доріг області попереджають про погіршення з 18 січня умов проїзду на дорогах, в зв’язку з опадами (дощ, мокрий сніг), пониженням і частими коливаннями температури повітря.

Одночасне очищення та протиожеледна обробка на всій протяжності доріг технічно не можливі. Першочергово роботи виконуються на найбільш важливих маршрутах доріг державного значення.

Прохання до автоперевізників та водіїв – без нагальної необхідності не користуватися транспортом у найближчі дні до приведення доріг у безпечний для проїзду стан. Обов’язково користуватися зимовими шинами та пристроями протиковзання на колесах, дотримуватись безпечного швидкісного режиму руху.

Власникам автобусів та керівникам автостанцій не відправляти в рейс автобуси і маршрутні таксі без з’ясування умов проїзду по всьому маршруту через органи ДАЇ, МНС, дорожні організації, місцеві органи влади.

Начальник управління В.Рига




Теги:жорожний рух, ожеледиця, погодні умови січня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar