реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Дизайн та можливості електрофурнітури Sedna Design & Elements

Французький бренд Schneider Electric у 2020 році анонсував надходження у продаж новинки — цілої колекції електрофурнітури під назвою Sedna Design. Цей виробник уже багато років входить до світових лідерів з виготовлення електроустановних виробів, задає тренди в їх оформленні та ставить високу планку, якими мають бути ці пристрої. Тому очікування інженерів та дизайнерів до нової лінійки теж були високими.

розетки та вимикачі Седна Дизайн та Седна Елементс

Розробкою Sedna Design & Elements займалися топові дизайнери компанії. Як матеріали лицьових панелей, рамок та заглушок вони використовували не тільки традиційний метал та пластик, але ще й дерево, скло, дзеркало і навіть бетон. При цьому будь-яке поєднання рамок та накладок буде органічним — це ще одна фішка виробника. Така універсальність дозволяє підібрати необхідну комбінацію під будь-який стиль інтер'єру з будь-яким колірним рішенням. Вся продукція виходить із заводу в Польщі, що працює за системою менеджменту якості ISO.

В Україні продаж колекції Sedna Design розпочався навесні 2021 року. До цього часу ця електрофурнітура користувалася підвищеним попитом як серед дизайнерів, так і серед звичайних покупців.

Головні якості Sedna Design / Elements

Колекція Седна Дизайн максимально вільна та сучасна в плані оформлення за рахунок можливості комбінації різних форм, кольорів та матеріалів в одному пристрої. Розробники прагнули дати кожному елементу цієї електрофурнітури ненав'язливу індивідуальність, яка допоможе привнести в інтер'єр неповторні акценти.

Вироби Седна Дизайн та Седна Елементс зроблені із закругленими кутами та коротким, але плавним загином до стіни. Це не тільки додало витонченості в оформлення, але й дозволило мінімізувати скупчення пилу на зовнішній частині пристрою. На клавішах додали легку опуклість у центрі, за рахунок чого візуально вони здаються об'ємнішими та виразнішими. У розетках передбачені захисні борти для механізмів, які до того ж трохи підняті.

Розетки та вимикачі Sedna Design & Elements

Функціональні можливості лінійок Sedna Design & Elements

Провідною концепцією усієї колекції стала ідея створення максимально сучасного обладнання. Саме тому розетки та вимикачі можна інтегрувати в систему розумного будинку, а управляти деякими моделями зручно з програми Wiser Room, встановленої на звичайний смартфон.

Поділ на дві гілки

Колекція Седна розділена на дві дизайнерські гілки:

  • Elements з її природними мотивами, застосуванням у накладках дерева, каменю та бетону.
  • Design з витонченим мінімалізмом та футуристичністю, яким властиве використання металу, скла, пластмаси.

Важливо, що рамки та накладки з різних гілок зроблені в одній формі та типорозмірах, тому повністю сумісні один з одним.

Асортимент Sedna Design/Elements

Оскільки максимальна увага Schneider Electric у цій колекції приділила оформленню, різноманітність рамок досить велика. Вони виготовлені з таких матеріалів:

  • скло — прозора, з матовою або глянсовою поверхнею;
  • метал — теж у глянці та матовому покритті, в т.ч. матове золото та матовий алюміній;
  • пластмаса — різноманітна за кольором, доступна в матовому та блискучому форматі;
  • дерево різних порід та забарвлень;
  • імітація під бетон та камінь, а також цінну деревину.

Для лицьових панелей бренд використовує пластик та метал, які стилізує під інші матеріали: дзеркало, дерево тощо. Така різноманітність та наявність преміальних матеріалів не вплинула на доступність за ціною цієї електрофурнітури.

Продуктовий портфель колекції Sedna включає такі пристрої:

  • Силові розетки. Більшість з них оснащена захисними шторками, що оберігають від контакту з струмоведучими елементами, особливо — дітей. Також є моделі з високим захистом від вологи та пилу, призначені для монтажу на кухні та у ванній.
  • Рамки з кількістю постів від 1 до 5.
  • Одно- та двоклавішні вимикачі, прохідні перемикачі.
  • Термостати, терморегулятори.
  • Панелі для керування рольставнями та жалюзі.
  • USB-розетки.
  • Розетки для телебачення, HDMI-підключень, інтернету.

Виробник максимально піклується і про безпеку користувачів, тому всі вироби Sedna Design https://electrica-shop.com.ua/electrofurnitura-sedna-design-and-elements пройшли випробування в лабораторних умовах на предмет електричної та екологічної безпеки.




Теги:розетки та вимикачі, Седна Дизайн та Седна Елементс, розетки та вимикачі Седна Дизайн та, Sedna Design & Elements



Коментарі (0)
avatar