реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Динамо» – головний фаворит нового сезону УПЛ

Українські футбольні клуби готуються до старту нового сезону в елітному дивізіоні, а беттинг-експерти вже визначилися з головним фаворитом наступної кампанії.

Новий чемпіонат серед команд Прем’єр-ліги планують розпочати 23-го серпня, і очікується, що на старт нового сезону вийдуть 16 колективів, які й розіграють між собою титул нового чемпіона.

Хто ж має найбільші шанси на медалі найвищого ґатунку? Проаналізувавши котирування від відомої беттинг-компанії Бетвіннер, в лінії якої завжди особливу увагу приділяють українському футболу, можна дійти висновку, що наразі найбільші шанси на трофей має київське «Динамо». Ті шанувальники футболу, які вже знають, де ввести бонус код від Бетвіннер, щоб отримати додаткову винагороду за парі, вже встигли помітити, що шанси відіграти бонус саме на перемозі «динамівців» в чемпіонаті складають більше ніж 60%.

Для порівняння – головному конкуренту киян в битві за титул – «Шахтарю», аналітики залишають поки що лише 45% шансів на успіх. А вірогідність перемоги когось з інших 14-ти учасників сезону взагалі мізерна – від 3% шансів у полтавської «Ворскли» та «Дніпра-1» до 0.1% у ФК «Львів» та «Минаю», які експерти вважають головними аутсайдерами майбутнього сезону.

Відзначимо, що статус фаворита, який наразі мають київські «динамівці», дістався їм через низку обставин. Головна причина – ослаблення принципового суперника «Шахтаря», який втратив дуже багато гравців високого класу. В першу чергу – легіонерів, які складали кістяк атакуючої ланки команди. В той же час новини спорту, які стосувалися змін у складі київського «Динамо», були не такими критичними для шанувальників команди. Дехто з легіонерів, звісно, скористався своїм правом змінити клубну прописку цим літом, але переважна більшість гравців основи залишилися в «Динамо». І саме це дозволяє експертам вважати столичний клуб фаворитом нового сезону.

Нагадаємо, що всі матчі нового чемпіонату з футболу в сезоні 2022/23 будуть проводитися у містах західних регіонів країни, і спостерігати за баталіями кращих команд країни глядачі зможуть лише онлайн, адже поєдинки будуть гратися без присутності фанатів на трибунах з міркувань безпеки.

Очікується, що головними футбольними центрами для ліги стануть три західноукраїнських міста – Львів, Тернопіль та Ужгород. Саме на стадіонах цих міст і визначиться наступний футбольний чемпіон України.




Теги:УПЛ, Футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar