реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Депутати не дали додаткових 13 тисяч надбавки

26 січня відбулася сесія Менської міської ради. Одним з питань, які розглядалися, було питання про заробітну плату міського голови Геннадія Примакова та секретаря міськради Юрія Стальниченка.

Так, відповідно до проекту рішення, заробітна плата міського голови мала б складатися з посадового окладу (10 тис. грн.), оплата за ранг (7 ранг) - 600 грн., доплата за вислугу років (25%) - 2650 грн., 100% надбавки за особливо важливу роботу - 13,25 тис. грн., а також матеріальної допомоги на оздоровлення та соціально-побутові потреби, та преміювання. Про це повідомляє група Фейсбуку "Менщина".

Депутатка Оксана Булавка запропонувала залишити міського голову без “стимулюючих” коштів на 1 квартал 2020 року за неналежну організацію роботи виконавчого апарату міської ради.

Головний бухгалтер міської ради Світлана Солохненко запропонувала залишити проект рішення без змін, аргументуючи це тим, що при розробці проекту рішення була проведена паралель із заробітною платою голови районної ради:

“При приєднанні до Менської ОТГ відійшло 70% району. Тобто, у районі залишилось всього 30%. При тому заробітна плата голови районної ради складає: посадовий оклад - 14 тис. грн., надбавка за ранг - 700 грн., надбавка за високі досягнення - 7 тис. 350 грн., тобто заробітна плата - 22 тис. 550 грн. Статистика щодо роботи голів РР і МР: районна рада за 2019 рік - 5 сесій, 64 питання. Міська рада: 18 пленарних засідань, 30 засідань виконкому. На сесіях розглянуто 1107 питань”.

За підсумками голосування рішення не прийняли.



Теги:надбавки, Примаков, Менська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar