реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Де пропав наш найвеличніший Верховний гірськолижник?

Путін офіційно ввів російські війська на територію України. "Іх там нет" вже не проходить. Офіційне введення військ в ОРДЛО , це питання щодо обіцянок Байден "якщо хоч один військовий зайде на територію України, це буде сприйнято як вторгнення" і будуть введені "пекельні" санкції...

Де Президент? Чому мовчить ЗЕленський? Порошенко ніколи не допустив би до такої ситуації, а наш гідрант закликає народ думати про шашлики!

- Ми зібрались і збираємось продовжуємо збиратися 24/7, брифінг секретаря РНБО Данілова , Україна й надалі сплачуватиме пенсії жителям окупованих територій, - Данілов. Потім вийшов ЗЕпрес Нікіфоров сказав у РНБО перерва і хай журналісти їдуть додому.

Визнання Росією "ДНР" і "ЛНР" вимагає рішучої відповіді. США працюють над наступними кроками разом з партнерами,- заявив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Президенти Євроради Мішель та Єврокомісії фон дер Ляєн: Визнання Путіним "ДНР" і "ДНР" - порушення терцілісності України та Мінських домовленостей. "Посягання на суверенітет України", президент Макрон осудив признання Росією "ЛДНР" і запропонував скликати засідання Ради безпеки ООН .Генсек НАТО Столтенберг: Донецьк і Луганськ – це Україна. РФ створює привід для вторгнення .

Потужна інформаційна провокація, – Данілов про вторгнення регулярних військ Росії.
А найвеличніший лідОр МОВЧИТЬ, що дальше засц...? — ось в чім питання.

Вова, скажи Джо Байдену, щоб не нагнітав!

Зиновій ГУЗАР



Теги:російсько - українська війна, Зиновій Гузар, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar