реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Цинічно говорити про солідарність...

"Українці творили дива і неодноразово ставили "експертів" у незручне становище. Про це сказав міністр закордонних справ Дитви Габріелюс Ландсбергіс.

"Ми мали б бути вдячні за такого союзника, але замість того, щоб допомогти їм перемогти, ми просимо їх воювати зі зв'язаною за спиною рукою".

Глава литовського МЗС заявив, що слова про єдність і солідарність з Україною без значних постачань зброї і гарантій безпеки — перетворюються на цинізм.

Конгрес США знову відставив ухвалення рішення про допомогу Україні - і так тягнеться з осені минулого року. При цьому спікер палати представників Джонсон цинічно говорить про соілдарність з українцями.

Ландсбергіс попереджає, що Європа перебуває у великій небезпеці, оскільки Росія "надихнулася умиротворенням".

"Фактом залишається те, що будь-що, окрім повного відновлення суверенітету та безпеки України, заохочуватиме Путіна та світових тиранів продовжувати діяти, перетинати кордони, ґвалтувати та вбивати заради досягнення своїх цілей", – додав він.

Глава МЗС вказав, що єдиний шлях для Заходу – змінити курс, стати серйозними і допомогти Україні досягти повної перемоги.

Ландсбергіс раніше заявляв, що Захід робить помилки у своїй стратегії підтримки України і це може мати наслідки для того, як далі буде розвиватися історія.



Теги:широка війна, Україна - США, ЛАНДСБЕРГІС, Україна - Литва


Читайте також



Коментарі (0)
avatar