реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Цілують і далі папський черевик...

Для багатьох слова Папи Франциска про "велику Росію та її спадщину" стали офіційним сигналом Ватикана про відношення Римського престолу до російсько-української війни. Цей викид Папи обурив українське суспільство.

Згодом у Римі відбувся синод УГКЦ та Літургія в соборі святого Петра. Глава уніатів Святослав Шевчук у слові після богослужіння закликав "ніколи не слухайте голоси тих, хто каже зректися тієї єдності...з великою вселенською родиною Католицької Церкви". Цікаво, що на синод УГКЦ прибув кардинал Дзупе представник Папи у справах миру між Україною та росією. Ось, як описує цю подію католицький ресурс Crux: "В четвер на зустрічі з католицькими єпископами України особистий посланець Папи Римського Франциска в справах миру сказав українським прелатам, що "ПЕРЕМОГОЮ" у війні з росією буде "МИР, А НЕ ЗНИЩЕННЯ ВОРОГА".

Таким, чином кардинал Дзупе чітко дав зрозуміти уніатам, що Ватикан закінчення російсько-української війни бачить не в поразці агресора, а в підписані "миру" з агресором. При всьому цьому УГКЦ мовчки приймають "мирний план" Ватикану і продовжують покірно цілувати червоний чобіт Папи.

Архімандрит Софроній ЧУПРИНА



Теги:УГКЦ, агенти Москви, Україна - Ватикан, Папа Франциск, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar