реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чому бобровицька влада боїться Віктора Лазаря?

Вчителі Новобасанської школи Бобровицького району не дочекалися зустрічі з депутатом обласної ради Вікторем Лазарем і розійшлися, бо районне управління освіти "не рекомендувало" проводити зустріч. Натомість керівник спілки роботодавців "Сіверщина" Віктор Лазар привіз для школи замовлені м'ячі.

А зустріч з новобасанцями пройшла біля церкви. Чому біля? Бо в самій церкві холодно -- хоча газ підведено, але не підключає влада. Говорить настоятель храму отець Андрій:"Ми заплатили немалі гроші, а тепла в церкві досі нема. Сільський голова взагалі кудись подів наші документи". Віктор Лазар тут же зателефонував керівниці "Чернігівгазу" і є надія, що питання буде вирішено.

Депутат обласної ради Віктор Лазар відвідав також дитсадки у Бобровиці та зустрівся з інтелігенцією у районній бібліотеці. Питань було багато і різних -- відповіді видалися щирими. Говорить заступник головного лікаря Бобровицької районної лікарні, активіст товариства "Просвіта" Петро Назаренко:" Я давно знаю Віктора Леонідовича і приємно було зустрітися у Бобровиці -- сподіваюся, що ближче до виборів ми бачитимемо його частіше".



Теги:Віктор Лазар, Просвіта, Нова Басань, вибори -- 2012, Бобровиця


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
невже Лазар буде боротися з Рудьковським та Яковишиним на цьому окрузі?
avatar