реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Читач про «Сіверщину», закон і «власть імущих»

Історія зі звільненням редактора «Сіверщини» Василя Чепурного набирає ознак фарсу.

«Високий Вал» зателефонував голові роботодавців Чернігівської області Віктору Лазарю.

Вийшла довга і не досить приємна розмова про те, що будь-який конфлікт треба вирішувати так, аби це влаштовувало обидві сторони.
Уже під вечір 16 вересня, напередодні акції солідарності журналістів біля пам’ятника Борцям за волю України, Віктор Леонідович повідомив телефоном, що правління «Сіверщини» вирішило не звільняти редактора газети «Сіверщина» Василя Чепурного.

Але правління ввело посаду головного редактора і призначило на неї іншу людину. Віктор Лазар додав, що редакція газети «Сіверщина» переїде в інше приміщення і залишить червону будівлю на Воровського, 10 обласному товариству «Просвіта».

Але найцікавіше сталося 17 вересня. «Високому Валу» зателефонував Василь Чепурний і повідомив: згідно з рішенням правління «Сіверщини», уже є головний редактор, а його залишили працювати на посаді редактора «1 годину на тиждень»!

Це просто вищий пілотаж роботодавців!

Більше того, за словами Василя Чепурного, виявилося, що протокол засідання ради «Сіверщини» датований 9 вересня. І там записано, що на засіданні був присутній Чепурний. Але він заперечує: «Я там не був». І вказує на фальсифікацію.

Приїхали! Отак у нас ухвалюються «соломонові рішення».

Останнім акордом 17 вересня на фронті роботодавців «Сіверщини» і редактора газети стало інтерв’ю звичайного чоловіка.

Він прийшов до редакції і захотів дати інтерв’ю. Втім, подивіться самі. У словах цієї людини багато повчального. Це якраз той народ, іменем якого ми часто прикриваємось.

Далі дивіться:http://svoboda.fm/politics/region/225937.html



Теги:Василь Чепурний, Сіверщина, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar