реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чиновників- пенсіонерів трохи поскубуть

Постанову, якою скасовано цілу низку рішень попередніх урядів про пільги для чиновників, ухвалено на засіданні Кабміну в середу. Цією інформацією на урядовому брифінгу поділився Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак.

Зокрема уряд скасував пільги для колишніх високопосадовців, а також їхніх родин, які мають право на безкоштовне медичне та санітарно-курортне лікування. «Пільги в оплаті проживання в об’єктах Державного управління справами теж скасовано», — зазначив урядовець.

Міністр пояснив, що процес позбавлення пільг чиновників відбувається планомірно: «Ми дійдемо до абсолютно всіх, хто паразитує за рахунок держави. Громадяни не утримуватимуть колишніх, нинішніх і майбутніх чиновників у розкоші».

Ще однією постановою уряд позбавив одноразових та систематичних виплат колишніх чиновників за так звану сумлінну працю, безперервний стаж тощо. «Тобто фактично ми позбавили цілу армію колишніх бюрократів надбавок, за рахунок яких зростали їхні пенсії. Жодних таких надбавок більше не буде», — цитує слова Остапа Семерака його прес-служба.

Також Кабінет Міністрів звернувся до Президента й Верховної Ради з проханням скасувати пільги всім колишнім керівникам урядів, генералам армії, радникам юстиції та іншим чиновникам, чиє забезпечення регламентовано указами глави держави та постановами парламенту.Урядовий кур'єр



Теги:Остап Семерак, доплата за сумлінність, чиновники, Пільги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar