реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чи можливо отримати вищу освіту в Польщі українським абітурієнтам

Перед представниками молодого покоління відкривається весь світ і варто лише захотіти, як можливість одразу з’явиться. Звісно, іноді потрібно прикласти немало зусиль для того, аби досягти кінцевої мети, стосується це також і отримання гарної високооплачуваної роботи. Наразі з дипломом європейського зразка можна дозволити собі дещо більше свободи, оскільки такий документ про освіту враховується в багатьох країнах Європи і всі вони з задоволенням готові надати робоче місце висококваліфікованому спеціалісту. Але де, наприклад, українцю завершити таке навчання, звісно в сусідній більш розвинутій Польщі.

Як відбувається вступ та де знайти кваліфіковану допомогу
Кожен з нас хоч раз задумувався над тим, як гарно було б навчатися за кордоном, пізнавати культуру іншої країни, мати широку методично-технічну базу та кращі умови навчання, ніж пропонують університети нашої країни. Особливо актуальним денне питання являється для тих, хто все одно планує вступити на контрактну форму навчання та на улюблену спеціальність, до якої лежить душа. А між іншим університети Польщі для українців радо відкривають свої двері та надають максимально зручні умови співпраці, доступну вартість року навчання та допомогу в усіх супроводжуючих питаннях. Звісно для початку раціонально звернутися за допомогою до кваліфікованого агентства, яке надає допомогу та радо пропонує наступні послуги:

● представлення докладних консультацій з питань вступу для учнів 9 та 11 класів;
● підготовка та переклад всіх необхідних документів;
● організація виїзду на навчання;
● бронювання місця проживання;
● надання можливості навчання на мовних курсах до освоєння певного рівня польської чи англійської мов;
● надання інформаційної підтримки безпосередньо за кордоном.

Вартість повного комплекту послуг не завищена, не більше 500 євро, саме така середньостатистична ціна за послуги кваліфікованих компаній, які справді мають зв’язки в університетах Польщі та здатні докласти зусиль для вашого успішного вступу на навчання. Варто відповідально віднестись до пошуку компанії та попередньо знайти як можна більше інформації про неї, відгуки, сертифікати та інше.

Розвіюємо найпопулярніші міфи про складності вступу та навчання
Багато хто елементарно боїться виїжджати кудись, хоча має для цього величезний потенціал. Що ж, ми можемо розвіяти найпопулярніші міфи та запевнити вас, що це цілком безпечно, цікаво, доступно та не занадто складно.

● Навчатись в Польщі складно і вчителі всіляко намагаються не допустити до складання іспиту.

Навпаки, в Польщі все направлено на те, аби студент займався та мав гарні знання з усіх предметів, аби полегшити процес навчання, дають доступ до безлічі електронних ресурсів, та і матеріально-технічна база багатьох університетів просто вражає. Для орієнтації в навчальному процесі звісно потрібно буде вивчити польську і англійську на рівні В1, але це все буде зроблено ще до виїзду за кордон.



Теги:навчання, магістратура, абітурієнти, Європа


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Для орієнтації в навчальному процесі звісно потрібно буде вивчити польську і англійську на рівні В1, але це все буде зроблено ще до виїзду за кордон. Моя дитина заздалегідь навчалася тут - https://polski.by/, щоб легше давалося навчання надалі. Працює викладач, носій мови.
avatar