реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівський район зібрав допомогу на фронт

Жителі Чернігівського району зібрали допомогу для Першої танкової бригади, дислокованої в селищі Гончарівське.
Адже війна на сході не закінчилась, наші брати, сини та друзі знаходяться на передовій.

На даний час наші військові забезпечені одягом та амуніцією в повному обсязі. Забезпечені вони і харчуванням, в основному, у вигляді сухпайків та консервів. Тому, по домовленості з командиром частини, мешканці сільських та селищних рад району зібрали свіжі овочі, консервацію, мед, горіхи, сухофрукти; один з депутатів райради надав свій новий військовий комбінезон для механіка, що залишився в нього з часів війни в Афганістані. Голови селищних рад та депутати районної ради організували підвіз продуктів з усього району до місця відправки - будівлі Чернігівської районної ради.

Голова РДА Корж Віктор Борисович звернувся до підприємств району, які також надали допомогу: Чернігівський лісгосп надав пиломатеріали для облаштування бліндажів, а сільгосппідприємства надали овочі та декілька туш свіжого м’яса.

На кошти, зібрані під час проведення загальнорайонного свята Масляна в селищі Михайло-Коцюбинське, закуплені предмети гігієни.

Заступник голови районної ради Поліщук Володимир Андрійович особисто супроводить зібрану районом допомогу до місця призначення.



Теги:1 танкова, Чернігівська районна рада, Гончарівське, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar