реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські роботодавці вирішили надати допомогу Збройним Силам України

Про готовність надати всебічну допомогу військовим частинам, зокрема, тим, які дислокуються на Чернігівщині та підшефному морському тральщику «Чернігів» вітчизняних Військово-Морських Сил, заявили представники регіонального бізнесу на позачерговій сесії Чернігівської обласної ради.

Свої наміри, провідні підприємці області, оформили на з’їзді роботодавців Чернігівщини.

Враховуючи складну ситуацію в Україні вони прийняли рішення надати безоплатну матеріальну та фінансову допомогу Збройним Силам України, передусім з питань логістичного забезпечення: придбання продуктів першої необхідності, пального для військової техніки тощо.

- Ми звернулися до роботодавців та бізнесових структур нашого краю. Я був приємно здивований тому, як охоче, наші підприємці відгукнуться на нашу пропозицію та долучилися до благородної справи шефства над вітчизняними Збройними Силами України, - наголосив ініціатор проекту, голова Чернігівського обласного об’єднання організації роботодавців «Сіверщина» Віктор Лазар.

Зокрема, керівництво багатопрофільного підприємства «Вімал» запевняє, що вже сьогодні готові безкоштовно відремонтувати бойову та спеціальну військову техніку.

Для цього тут є все необхідне: обладнання, виробничі лінії, фахівці. Навіть вже оформили відповідні заявки на проведення ремонту з командуванням окремої танкової бригади, яка дислокується на Чернігівщині.

Вадим МИСНИК



Теги:Сіверщина, Українська армія, Україна - Росія, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar