реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівські бютівці об’єднались з регіоналами. На сесії міськради…

Депутати фракцій БЮТ та Партії регіонів у Чернігівській міській раді не дозволили продати ділянку землі Відкритому акціонерному товариству „Чернігівавтосервіс”, незважаючи на те (а може, якраз через це), що і міський голова, і виконком міськради дуже прагнули цього продажу.

На сесії міської ради, яка відбувалася 30 вересня 2009 року, депутати більшістю голосів відхилили пропозицію від підприємства. ВАТ „Чернігівавтосерівіс” було готове викласти 8 мільйонів гривень за ділянку площею близько 8 гектарів (по 101 гривні за квадратний метр).

Аргументували бютівці і регіонали свою позицію так, - мовляв, мало грошей пропонують – лише 40% від оціночної вартості землі.

Натомість мер Олександр Соколов наполягав на продажу цієї земельної ділянки. Він доводив депутатам, що існує дефіцит міського бюджету, що його треба наповнювати, що гроші, виручені від продажу ділянки ВАТ „Чернігівавтосервіс”, могли б піти на ремонти дахів чернігівських будинків.

Але більшість депутатів чи то пішли на принцип, чи справді не вірили у добрі наміри мера. На різні корупційні схеми натякали. На те, що їм, мовляв, добре відомо, хто оті дахи ремонтуватиме і яким чином.

Коментар редактора дайджесту:
Поза залою учасники сесії говорили про інше, а саме: вибори мера відбудуться якщо не у травні, то в листопаді наступного року. І нинішньому міському голові, який безумовно захоче ще разочок переобратися, ніхто не збирається давати в руки безкоштовний інструмент для піару. А то візьмуть, і… справді дахи відремонтують.

ДАЙДЖЕСТ

Незалежного громадського прес-центру „Чернігівський вибір – 2010”
№ 6, 28 вересня – 2 жовтня 2009 року






Коментарі (0)
avatar