реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Черговий зашквар "зелених"

На Мальдівах помітили нардепа "Слуги народу", заступника голови комітету ВР, що відповідає за нацбезпеку України, — "Слідство.Інфо”

48-річного Юрія Арістова, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардепа партії «Слуга Народу» у середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви. Вартість проживання там за одну ніч - від 100 тис грн до 323 тис грн.

Працівники курорту підтвердили, що Юрій Арістов справді був їхнім гостем, але уже виселився. Нардеп і його помічниця проігнорували дзвінки журналістів, які намагалися з'ясувати, на якій підставі 48-річний депутат перетнув український кордон і чи робочою була його поїздка на Мальдіви.

Андрій КОРІЗНО - МІРСЬКИЙ

Довідково.

Наприкінці 2022 року проголосував за містобудівну реформу (#5655), яка впроваджувалася в інтересах забудовників і нівелювала вплив громадян на відбудову України. Публічне обговорення проєкту не проводилося. ГО, ЗМІ та Асоціація міст України закликали нардепів доопрацювати проєкт. За кілька годин після скандального голосування петиція з вимогою до президента накласти вето набрала більше 25 000 голосів. НАЗК повідомила, що подані антикорупційні зауваження враховані не в повній мірі.

Під час роботи у парламенті не підтримав звільнення з посади керівника МВС Арсена Авакова, не виступив проти домовленостей голови ОП Андрія Єрмака у Мінську. Загалом Центр протидії корупції станом на лютий 2022 року налічує 17 маркерних питань, де позиція народного депутата йшла у розріз із реформами або вимогами громадянського суспільства.

У розпал локдауну журналісти "Схем" неодноразово фіксували, як Арістов відвідує ресторан в урядовому кварталі і залишає його через вихід з боку кухні. Також журналісти зафільмували, як ресторан разом з Арістовим відвідував один з найбільших підрядників "Великого будівництва".

У 2020 році Арістов зазначив, що влада розглядає можливість постачання води до Криму. Це позитивно сприйняли у державі-агресорі РФ. Але через різку критику суспільства ініціатива так і не була втілена.

Син політика відвідував Москву й фотографувався на фоні Клемля, відвідував заборонену в Україні мережу "Вконтакті" та був підписаний на сторінку прем'єра держави-агресора Росії. Після розголосу в ЗМІ у соцмережах дописи зникли. Артем Арістов опублікував відео, де видно, як він кермує автівкою на швидкості 130-140 км/год. При тому, що їхав вдень по столиці, де швидкість руху обмежена.

Зокрема Арістов був засновником "Голден Фіш". Як повідомляє "Громадське", з цієї компанією також пов'язаний Ігор Рєдькін, який входив, за даними слідства до злочинної групи, яка займалася замовними вбивствами.



Теги:Андрій Корізно- Мірський, Слуга народу, Юрій Арістов, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar