реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Борщ і цензура Цукерберга

А зараз буде вчорашній борщ. Він коли настоїться, стає тільки кращим. Цього не знає Цукерберг, тому намагався вилити мою страву в помиї.

Фейсбук мій недільний пост про борщ визнав таким, що розпалює мову ненависті, і видалив його! Напевно, начиталися заяв Захарової, ніби борщ то їхня страва.

Нагадую, учора похвалився, як особисто наварив борщу вперше за 30 років. Ну так сталося, навчився ще у дитинстві, часто готував в юнацтві, а потім от виникла пауза в три десятилітття. Дружина у відрядженні, а ми зібралися з родичами батька покійного згадати в його день народження, а який же поминальний обід без борщу?!

Попередній раз відерну каструлю борщу наковбасив у грудні 1991 року до фуршету у московському гуртожитку на честь позитивного голосування на референдумі про незалежність. Цікаво, за ніч після допису, який набрав шаленку кількість лайків, відгукнулося навіть два учасники тієї пам'ятної вечірки, яка відгула так, що про неї навіть написали в інститутській газеті - Oлександр Мороз та Iгор Мечет, дякую, мої давні друзі.

А от Фейсбук цей пост взяв і вбив. Якщо чесно, думаю тому, що сусідній народ я назвав не так, як він значиться в статутних документах ООН. Але тоді, боюся, що ФБ забанить і самого Шевченка......

Олег МЕДВЕДЄВ



Теги:цензура, борщ, Олег Медведєв, кацапи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
На поминальний обід подають капусняк.
avatar