реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Бобровицька поліція швидко вирахувала грабіжників

На Бобровицькій залізничній станції зловмисники відкрито заволоділи грошима, документами та особистими речами місцевого жителя.

28 листопада по допомогу до поліції звернувся мешканець Бобровиці і повідомив, що близько 21:00 на залізничній платформі станції "Бобровиця" до нього підійшло двоє невідомих чоловіків, які із застосуванням фізичного насильства відібрали у нього 1200 гривень, пенсійне посвідчення, мобільний телефон та сумку з особистими речами.

На пошуки і затримання грабіжників негайно була направлена слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області та оперативники. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання області поліцейські по «гарячих слідах» встановили, що пограбування скоїли двоє однолітків - жителі Херсонської та Львівської областей.

У підозрюваних вилучено майно потерпілого - 1200 гривень, пенсійне посвідчення, мобільний телефон та сумка з особистими речами.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.



Теги:Бобровиця, пограбування, ГУНП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar