реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Біля кордону агресор ставить ще одну військову частину

Біля північного кордону України Росія розміщує ще одну військову частину. Про це повідомляє інтернет- видання «Брянск Today”. Раніше у Клинці, що також біля кордону з Україною, була перекинута мотострілкова частина.

Цю ж планується розмістити найближчим часом у містечку Унеча, яке знаходиться на історичних землях української Стародубщини. Як повідомляє видання, вирішувати питання розміщення військової частини приїхали заступник командуючого війська Західного військового округу генерал- лейтенант Андрєй Булига, заступник губернатора Брянської області Сєргєй Сєргєєв і військовий комісар області Андрєй Соломенцев. Вони прийняли рішення розмістити військову частину у приміщенні колишньої залізничної лікарні. Звідки військова частина буде перебазована – наразі не повідомляється.

Натомість офіційний сайт Унечі повідомляє з посиланням на слова згаданого російського генерал- лейтенанта, що «у війська Західного округу поставили біля п’яти тисяч одиниць нового і модернізованого озброєння. Це дало можливість покращити оснащення сучасною зброєю з 39 до 54 відсотків». Агресор клацає зброєю…

Василь ЧЕПУРНИЙ
"Голос України"



Теги:Стародубщина, Унеча, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar