реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Авдієвка падає...

Цаплієнко пише, що ситуація в Авдіївці стала критичною. Окупанти змогли обійти українські бойові порядки і закріпитися у міській забудові. До головного шляху забезпечення захисників міста лишилося кілька сотень метрів.

Очевидно, Авдієвка приречена, її здача лише справа часу. Очевидно також, що в день коли це станеться, ЗЕботва масово почне вивалювати в багні генерала Залужного. Мовляв, це він винний у втраті Авдіївки.

Тобто оцініть. Ставка Зеленського вже рік втручається у всі справи керування військами на фронті - команда ЗЕ сама цим хваляться. До втручання ставки, ми мали противника вибитого з Київщини, звільнені Харківщину, Лиман та Херсон. Потім Ставка почала втручатися - і перемоги закінчилися.
І от тепер Залужний стане винний в тому, що він не створив ворогам Аустерліц.

Оцініть ще кілька фактів. На фронті (мені це курсанти розповідають) буває що у взводах лишається по 8-10 людей. Взводами командують сержанти, а ротами - лейтенанти-піджаки, які офіцерське звання мають за результатами навчання на воєнкафедрах. На фронті банально бракує людей. Шалено бракує. А влада вже другий місяць не може прийняти закон про мобілізацію, бо трясеться над своїми рейтингами.

На фронті снарядний голод. Влада не збудувала виробництва боєприпасів (бо, мовляв, окупанти їх розстріляють), і довела стосунки з Заходом до такої межі, що допомога нам зменшилася до мінімума (і плана Б естрадно-циркова влада не має).

Залужний не може призначати керівників родів військ і напрямків - він змушений працювати з тими, кого йому дають.

От у цих умовах Залужний не зміг влаштувати ворогам Аустерліц... Я сильно сумніваюся, що в таких умовах зміг би Бонапарт.

Коли ЗЕботва почне звинувачувати у втраті Авдієвки Залужного, я дуже прошу - пригадуйте, що країною під час війни керує Верховний головнокомандувач. І це - Володимир Зеленський. Цей Верховний головнокомандувач під час війни не об'єднує країну. Він влаштував війну з керівником армії.

Повторюю, тип, який чотири рази ухилився від служби в армії, влаштував ворожнечу з генералом, який пройшов всі щаблі кар'єри від курсанта до головкома.
Вам зрозуміло, чому вже рік ми воюємо так як воюємо? Чи вони все ще мають право на помилку?

Дмитро "КАЛИНЧУК" ВОВНЯНКО



Теги:команда ЗЕ, Залужний, Дмитро Калинчук- Вовнянко, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar