реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Антиалькогольні

Відділом контролю за розрахунковими операціями ДПІ у м. Чернігові постійно проводяться перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю лікеро-горілчаними та тютюновими виробами.
Так, з початку року виявлено 14 фактів реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-ти річного віку. Загальна сума застосованих штрафних (фінансових) санкцій за дане порушення складає 23,8 тис. грн.
На підставі цієї інформації анульовано 7 ліцензій на право торгівлі алкогольними та тютюновими виробами по 6 суб‘єктах господарювання. Також виявлено три випадки торгівлі тютюновими виробами та два алкогольними напоями без придбання відповідної ліцензії. Матеріали по фактам здійснення безліцензійної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами передані до РУ Департаменту САТ ДПА України в Чернігівській області для винесення рішення відповідно до вимог чинного законодавства. Сума штрафної (фінансової) санкції становить 8,5 тис. грн. Разом з тим встановлено два випадки зберігання тютюнових виробів та один випадок зберігання алкогольних напоїв на господарських одиницях, які не внесені до єдиного державного реєстру місць зберігання алкогольних та тютюнових виробів.
Застосовано штрафну (фінансову) санкцію у сумі 5,1 тис. грн.
Юрій Романченко, начальник відділу контролю за розрахунковими операціями ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar