реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 15 листопада

Чернігівський тижневик "Сіверщина" у своєму 1001 номері пише про киянина, що переїхав жити у батьківську хату в Талалаївському районі і на гектарі вирощує сад. Публікація зветься оригінально -- "Груші націоналіста".
Також у номері ще йде відгомін виборів -- у публікаціях Сергія Соломахи та Петра Антоненка аналізуються самі вибори та дії опозиції після них.

"Сіверщина" готується відзначити своє 20-річчя: публікація листів- спогадів читачів розпочинається на 4-ій, редакційній, сторінці. Тут же колонка редактора Василя Чепурного "Розумні люди читають газети".

Картярство у родині Розумовських представляє Інеса Фтомова в інтерв'ю з науковцем заповідника "Батурин - гетьманська столиця" Мариною Герасько. Це в рубриці "Невідома Україна".

Махінації з землею у Чернігівському районі аналізуються у матеріалі Деражвної фінансової інспекції. Шкода тільки, що там нема політичних висновків...

Це -- тільки частина публікацій свіжого номера газети "Сіверщина". Нагадуємо ще раз: інтернет-сайт газети і сама газета не є ідентичиними, це зовсім різні засоби інформації. Тому -- передплачуйте!



Теги:Сіверщина, Петро Антоненко, Анонс, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Шляхетних тварин і безобідних птахів, що живуть потайки в дикій природі і нічим людям не заважають вбивати можна і захисники тварин мовчать.
А заразних, нахабних, рознощиків хвороб, що всіх вже дістали, бродячих собак та міських голубів знищувати не можна.
Захисники бродячих собак та міських голубів!
Чи не пора вже стати на захист міських жителів від ваших улюбленців?
avatar