реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Читацька рада "Сіверщини": "Газета робиться професійно!"

Розширене засідання редакційної ради газети "Сіверщина" цього разу пройшло за участі найактивніших читачів, які написали свої пропозиції щодо покращення газети.

Голова редакційної ради Петро Антоненко зауважив, що "Сіверщина" -- єдина газета в області, яка дає цілими сторінками слово своїм читачам.

І на зібранні вони не забарилися з пропозиціями. Зокрема, Олександр Штань пропонує частіше нагадувати історію київської церкви, формувати думку читачів щодо майбутнього Президента у виборах 2015 року, відмовитися від політики помітного антисемітизму, висвітлювати роботу громадських організацій.

Схожі пропозиції у Маргарити Богданової: "Розповідати про невідоме з історії міст і сіл області, завести дитячу сторінку, писати про письменників сучасних -- таких, як Жадан, Забужко, брати Капранови".

Любов Бобок просить більше писати про політиків - зрадників, про те як і чому не діє закон про пільги дітям війни.

На теми фашизму розмірковував на зустрічі читач В.Харченко. А народний художник Володимир Ємець, похваливши газету, яка "робиться професійно", все ж порадив більше писати про молодь.

Володимир Ємець під враженням від міських зборів "Просвіти" наголосив: "Дехто звинувачує "Сіверщину", що вона поєдналася з українськими комерсантами. Та за це хвалити її треба!".

Головний редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний подякував читачам за активне переживання щодо долі газети, наголосивши: "Ми -- єдина газета, яка живе виключно за рахунок передплати і реклами. Тому ми просто змушені любити і шанувати наших читачів. Допомагайте нам робити цікаву газету!".



Теги:Василь Чепурний, Сіверщина, Петро Антоненко, Просвіта, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar