реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Анонс газети "Сіверщина" за 28 серпня

Цього разу на шпальтах газети «Сіверщина»:
1. «Правда про Батурин повинна бути відроджена», - вважає, і цілком справедливо, Президент України Віктор Ющенко. Про перебування глави держави в колишній гетьманській столиці в публікації «Пресвята Богородиця у Батурині».
2. Петро Антоненко розмірковує про рішення російської влади щодо визнання незалежності самопроголошених «держав» Південної Осетії і Абхазії, які де-юре залишаються частинами Грузії.
3. Про отаманів, які у свій час діяли на території Чернігівської області, повідує в публікації Олександр Ясенчук в рубриці «Невідома Україна».
4. Заступник голови обласної ради Олег Обушний розповідає про актуальні аспекти у сфері земельних відносин.
5. Куди завів комуністичний шлях і які наслідки цього напрямку? – в публікації «Петрушівські етюди» Петра Антоненка в розділі «Як живеш, село?»
6. Своїми враженнями про фестиваль традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь», який відбувся в Любечі на Ріпкинщині, ділиться Валерій Сенчук.
7. Сторінка різноманітної інформаційної відбірки на злободенні теми митної і податкової служб та правоохоронних органів.
8. Про законопроекти з мовних питань – «Про мови» та «Про державну мову в Україні», які подані на розгляд Верховної Ради, розмірковує голова Всеукраїнського товариства «Просвіта», депутат парламенту Павло Мовчан.
9. Мандрівник і спеціальний кореспондент «Сіверщини» Олександр Волощук розповідає про життя людей, які мешкають в Усть-Нері адміністративного центру Оймяконського улусу Якутії.
10. А також в «Сіверщині» розмаїття чернігівських новин про події за тиждень.





Коментарі (0)
avatar