реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Сигарети, здоров’я і бізнес

«…Ми погоджуємося з переконанням переважної більшості медиків та науковців про те, що куріння сигарет викликає залежність. Кинути курити може бути дуже важко, але це не повинно зупиняти курців, які хочуть кинути курити» .
Компанія «Філіп Морріс».
Ірина Мельник — керівник Чернігівського прес-клубу реформ — цього разу організувала зустріч журналістів із представниками компанії «Філіп Морріс», яка є однією зі світових лідерів, що займаються виготовленням тютюнової продукції.
Для керівництва компанії «Соціально-відповідальний бізнес», а саме таку назву мала прес-конференція, як повідомила Ольга Роєнко — фахівець зі зв’язків із засобами масової інформації, знаходиться чи не на першому місці.
Під час «круглого столу» представники компанії детально розповіли й поділилися набутим досвідом у сфері соціальної відповідальності перед суспільством.
— Ми розуміємо і говоримо про те, що курити — це дуже шкідливо, — чесно запевнила Ольга Раєнко. — Від куріння можуть виникнути серйозні захворювання — це факт. Ми постійно наголошуємо на тому, що, наприклад, неповнолітнім курити неприпустимо. Однак, якщо дорослі курять цигарки, то це їх право, адже вони зробили свій свідомий вибір.
А тим часом гарно оформлені пачки цигарок все більше приваблюють молодь і особливо, на жаль, дівчат – майбутніх мам. Їх не лякає попередження Міністерства охорони здоров’я про те, що куріння викликає серйозні захворювання. Рука молодої людини так і тягнеться до картинки американського мачо на пачці сигарет…
Саме тому «Філіп Морріс» випустила декілька міні-буклетів, які продаватимуться як додаток разом із сигаретами. У них розповідатиметься про те, що продукція компанії призначена виключно для дорослих курців, які свідомо зробили свій вибір щодо куріння.

Сергій КОРДИК









Коментарі (0)
avatar