реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Окружна комісія образилась і подала в суд

Після проведення прес-конференції в прес-клубі "Просвіта" довірену особу кандидата в Президенти Ю.Костенка Сергія Соломаху може очікувати суд -- на нього подала окружна виборча комісія округу № 208. Щоправда, як каже С.Соломаха, суд уникає повідомлень -- де й коли буде слухання справи, щоб провести рішення без самого відповідача.

У своїй постанові № 34 комісія записала, що С.Соломаха звинуватив шановну комісію "у постійному порушенні виборчого законодавства, а також у нецільовому використанні 40 000 грн. Виступ був озвучений на радіо..." Що, на думку комісії, може "вплинути на авторитет комісії". Зауважте, не на підсумки виборів, а на якийсь міфічний авторитет комісії.

При голосуванні 20 "за", двох "проти" і 1, що утримався, комісія вимагає притягнути С.Соломаху до відповідальності. Його арґументи викладені частково і на нашому сайті, оскільки С.Соломаха є економічним оглядачем газети "Сіверщина".




Теги:Соломаха, вибори, суд, порушення на виборах


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Сергій, якщо покличеш то приїду захищати в суді .
МАЮ ДОСВІД
avatar
2
Подати-подала, але не в той суд що треба, бо скарги на довірених осіб розглядає Київський апеляційний адміністративний суд, а не Чернігівський окружний адмінсуд.
Отакі юристи працюють в ОВК !
avatar