реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Продовжується добір учасників на конкурс «Кращий студент України»

Як завжди біля компа? Чи п'єш пиво з друзями? Не ходиш на пари через дискотеку? На цьому закінчилося твоє "яскраве" життя? Сьогодні саме ти потрібен Україні! І в тебе з'явився шанс це довести!!! Всеукраїнський конкурс «Кращий студент України» вже стартував: зареєструйся, прийми участь і доведи, що ТИ — Кращий!

Учасниками конкурсу можуть стати всі бажаючі студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації (з другого по кінцевий рік навчання).

Організатором конкурсу є ВМГО „Студентська республіка”, НДЛМ за організаційної підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради та управління у справах сім`ї та молоді Чернігівської ОДА.

Заявки приймаються до 29 листопада 2009 року. Подробиці за тел. (063)83-18-469 — Катя, або на сайті http://studrespublika.com/vmgo/student.php .

У рамках конкурсу «Кращий студент» визначаються наступні номінації:

1. Кращий студент України (комплексна характеристика)
Кожен із учасників конкурсу має відповідати наступним критеріям:
• Мати середній бал успішності за останню сесію не нижче 4.0 бали;
• Приймати активну участь у громадському житті вишу де навчається (міста, регіону, країни);
• Проявити себе у спеціальних конкурсах для оцінювання експертами (перелік конкурсів додається).

2. Кращий студент-громадський діяч України.
Кожен із учасників конкурсу має надати інформацію про громадську діяльність протягом 2009 року та есе із переліком, суттю та роллю в їх проведенні, із відповідними посиланнями на інтернет-видання, фото та/або друковані видання.

3. Кращий студент-спортсмен України.
Кожен із учасників має надати інформацію про спортивні здобутки за минулий академічний рік: копії дипломів, грамот, відзнак та інших нагород в області спорту які можуть вплинути на прийняття рішення експертної ради.

4. Кращий студент-науковець України.
Кожен із учасників конкурсу має:
• надати інформацію про наукові здобутки за минулий академічний рік: у письмовому вигляді вказати про участь у наукових конференціях, публікації, наукові доповіді та тематичні заходи, в яких брав участь конкурсант;
• надати власну наукову роботу або статтю на профільну для конкурсанта тематику.

5. Кращий студент-медійник України.
Кожен із учасників конкурсу має надати найкращу, на думку конкурсанта, друковану роботу, опубліковану в ЗМІ або відео-, аудіозаписи передач, що пройшли в ефірі, записані на компакт-дисках. Пропоновані на конкурс роботи повинні відображати студентське життя в найбільш значущих його проявах (активність, відпочинок, заходи, зустрічі, навчання тощо).

6. Кращий студент-дизайнер України.
На оцінку експертної ради представляється дизайнерська робота конкурсанта. Обов’язково мають розглядатися роботи у галузі «Графічний дизайн».
Урочисте нагородження переможців відбудеться 3 грудня 2009р.




Теги:студент, Конкурс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar