реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Звичайна зрада. Колишній чернігівський актор - теж там

Російський телеканал НТВ зняв пропагандистський фільм «Військовий кореспондент» про події на сході і півдні України, в якому «махрових бендерівців» зіграли... наші столичні актори.

Змагатися з російським агітпропівським кінематографом — все одно, що плювати проти вітру. Особливо, якщо справа стосується фільмів про солдатів, спецназівців, поліцію або бандитів. А найулюбленіша тема — війна. За старою російською традицією, як тільки РФ ініціює або втручається в озброєний конфлікт, або того гірше — війну, кінематограф зараз же поспішає рідній країні на допомогу, щоб розжувати своїм глядачам позицію держави. «Кодекс честі» — Чечня, «Серпень. Восьмого» — Грузія, «9 рота» — Афганістан, перераховувати можна довго. Ось і до України дійшла черга. Минулої неділі російський канал НТВ показав своїм глядачам прем’єру нової телевізійної «клюквы» — фільм «Військовий кореспондент».

Так хто ж ця знімальна команда, що йде слід у слід за Міхалковим? Хто ці актори?

Виявляється, що «ба, знакомые все лица». Режисер «Військового кореспондента» Павло Ігнатов широко відомий як режисер серіалу «Кадетство». Автор сценарію Микола Андрєєв уперше спробував себе в такому амплуа, але раніше він знімався в різних серіалах як актор, у тому числі в «Глухарі» і «Інтернах».

А далі — більше. Два виконавця головних героїв — Виниченко Ольга і Єрьомін Антон. Перша народилася в Україні, торік закінчила Національний театральний університет ім. І.К.Карпенко-Карого. Другий теж українець, студент Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенко-Карого (2009-2014, майстерня М. Ю. Рєзниковича), і актор студії Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки.

Є і ще один «перл» другого плану. Командир-українець, який пішов здаватися в полон, — Таганов Віталій... заслужений артист України. Так і хочеться запитати, чим заслужили таких «заслужених».

Анна СВЕНТАХ, "День"

Від "Сіверщини".
Повністю статтю можна прочитати в газеті "День". Що ж до актора Віталія Таганова, то ми пам'ятаємо його в Чернігові, як клоуна та ще Діда Мороза на корпоративах. Щось в Україні з тими дідами морозами не те - он і Губарєв- сепаратист також підробляв у цій ролі...
З 2005 року Віталій Таганов та його дружина - Нателла Абелєва працюють у Севастополі.



Теги:Таганов, заслужені артисти, Чернігівський театр, російсько- українська війна, зрадники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar