реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Двох полковників підозрюють у державній зраді

Слідчим вдалося отримати беззаперечні докази, надані військовою контррозвідкою СБ України у вигляді документів, відеоматеріалів і свідчень очевидців.

Військова прокуратура Чернігівського гарнізону повідомила двом колишнім полковникам Збройних Сил України про підозру у скоєнні злочинів, які передбачені ч. 1 ст. 111 і ч. 2 ст. 408 КК України. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

«У ході слідства, за матеріалами військової контррозвідки, встановлено, що вказані особи після тимчасової окупації півострова Крим умисно не прибули для подальшого проходження військової служби в м. Чернігів, до військової частини А4444, маючи для цього об’єктивну можливість, і перейшли на бік збройних сил держави-агресора, зняли Державний прапор і підняли замість нього прапор Російської Федерації, прийняли присягу на захопленому аеродромі за участі вищого офіцерського складу збройних сил РФ», – говориться в повідомленні.

Як відмітили в прокуратурі, нині екс-полковники проходять військову службу на відповідних посадах у складі державного авіаційного науково-випробувального центру 929 Державного льотно-випробувального центру військово-повітряних сил РФ.

Треба відмітити, що ці зрадники не мають стосунку до Чернігова, оскільки вони до нашого міста не прибули з Криму і тому заголовки на деяких сайтах про зрадників- чернігівців не відображає правдивої картини.



Теги:державний випробувальний центр, російсько- українська війна, зрадники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar