реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Зубр» нарив 60 кг наркотиків і 60 одиниць зброї

Завершилась на українсько- білоруському кордоні спільна прикордонна операція «Зубр -2015», що проходила за планом прикордонних відомств України та Біорусі.
Вона мала на меті відпрацювати спільну роботу по припиненню контрабанди, браконьєрства та незаконної міграції через кордон на ділянках чернігівського, житомирського та луцького прикордонних загонів. До роботи залучалися також співробітники СБУ, Національної поліції та Державної фіскальної служби.

Під час проведення операції вилучено понад 60 одиниць вогнепальної та холодної зброї, 327 боєприпасів, майже 60 кілограмів наркотичних та психотропних речовин.

Також під час здійснення заходів контролю не пропущено через державний кордон 2037 осіб, виявлено 538 осіб з несправними документами та 36 осіб, яким заборонено в’їзд в Україну. Крім того, затримано 420 порушників державного кордону, з яких 11 нелегальних мігрантів, 538 порушників правил перебування в Україні та 396 осіб, які порушили прикордонний режим. 79 осіб були затримані за незаконний вилов риби та вилучено у них 3 плавзасоби і майже 4 тисячі метрів браконьєрських сіток.

Під час операції також було виявлено та вилучено контрабандних товарів майже на 700 тисяч гривень та накладено штрафів на загальну суму 580 тисяч гривень.Голос України портал



Теги:Контрабанда, українсько- білоруський кордон, браконьєри, чернігівський прикордонний загін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar