реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Зробимо місто чистим! Ініціатива "ударівців"

Корюківка – наш рідний край, наша домівка, наше все… Привітна, щира та гостинна земля, що з розпростертими обіймами приймає всіх корюківчан та гостей міста. Були часи, коли жили в Корюківці справжні господарі, майстри своєї справи – попередні покоління, що створювали, будували, піднімали з попелу Корюківку. Бо мріяли вони залишити у спадок своїм нащадкам гарне і красиве місто.

Та, на жаль, ми не змогли гідно оцінити та зберегти плоди праці наших попередників. В наш час постійних політичних баталій та соціальної незахищеності більшості українців людям часто не вистачає часу і сил звертати увагу на те, що коїться навколо. Візьмемо для прикладу наше відношення до головного місця відпочинку влітку – наші пляжі.

З настанням теплих днів сотні людей проводять свій відпочинок на берегах корюківських водойм. Однак у більшості випадків після таких масових відвідин пляжі перетворюються на масові сміттєзвалища. Це не якісь невідомі прибульці, а ми з вами – жителі нашого міста перетворюємо наші водойми на смітники. Якщо звернути увагу, то багато людей свідомо чи автоматично кидає під ноги недопалок чи обгортку, пляшку чи гумку. Та цим діям ми частенько знаходимо найрізноманітніші виправдання: «Я не один так роблю», «Тут і так брудно», «Хтось інший це прибере» Але таке відношення до природи не гідне людини. І кожен для себе повинен дати відповідь, що я особисто зробив для збереження чарівної краси наших водойм.

Молода команда партії «Удар» відповіла на це питання реальною працею. Ми розпочали акцію під назвою «Не словом, а ділом». У минулому місяці ударівці провели прибирання території біля водойми у с. Наумівка. А у цьому місяці ми плануємо продовжити цю акцію на міському пляжі Корюківки. Якщо вам набридло дивитися на ці стихійні сміттєзвалища, якщо ви хочете, щоб ви і ваші рідні відпочивали на безпечних та чистих пляжах команда «Удару» запрошує вас підтримати нашу акцію. Час зробити це разом!

Крім цього, у цьому місяці наша команда запланувала дводенний автопробіг по семи районах Чернігівщини на чолі з кандидатом у депутати до Верховної Ради України Неживим Леонідом Михайловичем. Ми хочемо, щоб активна молодь Корюківщини долучилась до даного заходу. Будуть відвідані всі районні центри нашого виборчого округу з зупинками в них для спілкування з виборцями «Кандидат ближче до народу». Маршрут , час і дата проведення будуть повідомлені пізніше.

Протягом серпня-жовтня наша команда планує провести також ряд різноманітних масових заходів, які будуть розраховані на всі групи населення. Маємо надію, що всі бажаючі приймуть активну участь у них.

Всю інформацію про заплановані акції та масові заходи ви можете одержати в окружному штабі партії «УДАР» Віталія Кличка за адресою вул. Вокзальна 24. Чекаємо ваших відгуків.

Олена БІДНА



Теги:автопробіг, прибирання сміття, удар, Леонід Неживий, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar