реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Знову виринув Рибаков. У Новінського

Ця Верховна Рада за розпорядженням її голови Володимира Гройсмана опублікувала списки помічників та радників народних депутатів. Попередня, до речі, відмовлялась це робити - мовляв, це втручання у приватне (?) життя нардепів...

Так ось виявляється, що Ігор Рибаков - нардеп минулого скликання нікуди не втік і не сів внаслідок втрати недоторканності, а став радником нардепа Вадима Новінського.

Чому мав би сісти Рибаков? За скупку "тушок", за підкуп виборців на Чернігівщині, за голосування за "драконівські" закони 16 січня.

А хто такий Новінський. Російський громадянин і бізнесмен, він отримав від Януковича українське громадянство за прискореною процедурою і обирався у минулу Верховну Раду від Севастополя. Цього разу є нардепом від "Опозиційного блоку", куди входять бандити, казнокради та інші соратники Януковича.

Новінський, як відомо, активно фінансує УПЦ Московського патріархату, чим займався на Чернігівщині і Рибаков. Так що до пари зійшлися два слабоприкриті агенти Москви.

Марко ОДЕСЬКИЙ



Теги:московський патріархат, агенти Москви, Вадим Новінський, Ігор Рибаков, вороги України


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Геть УПЦ МП з України - це розсадник московських агентів і московської брехні! Навіть у Бахмачі прихожани УПЦ МП кажуть, що на Донбасі "бандерівці убивають наших"
avatar