реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Знов розорювання прибережжя

"Дружба- Нова" знов захоплює і розорює прибережні смуги річок

6 травня активісти громадської організації «Агенція Незалежних Журналістів» спільно з депутатом Ніжинської районної ради Миколою Шкарупою відвідали охоронні землі річки Десна біля села Воловиця Комарівської територіальної громади.

При огляді місцевості було виявлено можливе розорювання захисної прибережної смуги річки Десна. Це саме та територія, де рік тому ми виявили таке ж саме розорювання прибережної смуги Віктором Бондаренком і лише завдяки «старанням» дізнавача Ніжинського РВП Юрія Солохи статтю було перебито на самозахоплення і притягнуто до адмін. відповідальності одного з синів Віктора Бондаренка. І ось тепер така ж сама ситуація, але вже з потужним холдингом Кернел.

Цікаво, а чому немає реакції сільської ради - запитаєте ви? Немає тому, що у Бондаренка з Кернелом, мабуть давні дружньо – земельні відносини і йому не вигідно плювати проти вітру.

Сподіваємося відповідні органи проведуть перевірку і будуть вжиті відповідні заходи, а ми, своєю чергою, будемо інформувати Вас про перебіг подій.

ГО "Агенція незалежних журналістів"



Теги:розорювання, Дружба - Нова, Комарівська громада, річка Воловиця, олігархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar