реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зміни у "Фронті змін"

Депутати Чернігівської міської ради від політичної партії «Фронт Змін» оприлюднили заяву щодо виключення їх з партії. «Ми глибоко обурені рішенням Бюро ПП «Фронт ЗМІН» від 17 листопада, в якому йдеться про виключення нас з партії через те, що «ці депутати порушили рішення Політичної Ради «ФЗ» про перебування в опозиції і про неможливість створення коаліції із Партією регіонів», - йдеться у зверненні.
Нагадаємо, що відповідне рішення про виключення чотирьох депутатів -- Василя Білогури, Олега Мороза, Наталії Осіковської та Павла Гармаша Бюро «ФЗ» ухвалили у зв’язку з голосуванням цих депутатів за кандидатуру регіонала Олега Шеремета на посаду секретаря Чернігівської міської ради.

Своє рішення підтримати Шеремета депутати пояснюють необхідністю вирішувати господарські справи ,а не керуватися політичною доцільністю, яку нав’язує в керівництво партії з Києва.

Водночас депутати від ФЗ стверджують, що не входили в коаліцію з Партією регіонів в міській раді та будуть підтримувати рішення в залежності від ситуації, не зважаючи хто це рішення буде ініціювати.

Виключені з лав ФЗ депутати не збираються самі складати депутатські мандати. Примусити їх це зробити теж не можуть.

«Сьогодні в законодавстві немає механізму щоб позбавити нас депутатських мандатів», - заявили вони.

В той же час подав у відставку голова чернігівської міської організації "ФЗ", колишній заступник голови обласної ради, колишній міський голоова Віталій Косих через незгоду з рішенням партійного керівництва. Він вийшов з партії взагалі. Тимчасово керуючим міським осередком став присланий з Києва Ярослав Демченков.
ПіК




Теги:опозиція, міська рада, Чернігів, Фронт змін, Білогура


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А нащо йому та партія. Дочка ж уже є депутатом міської ради від цієї партії. Зараз треба подумати уже про іншу партію на наступні вибори.
avatar