реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Збір підписів проти подорожчання проїзду

30 червня члени Чернігівської міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» ініціювали збір підписів проти підвищення вартости проїзду в міському транспорті. Відповідно до проєкту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради, ціни на квитки на міських маршрутах загального користування збільшаться на 29%. Так, вартість разового квитка на проїзд у тролейбусі становитиме 1,5 грн., на проїзд у автобусі – 2,25 грн.

Свободівці організували біля центрального ринку міста збір підписів під зверненням до міського голови та депутатів Чернігівської міської ради. Протягом дня було зібрано 120 підписів громадян. Текст звернення містить прохання здійснити всі заходи для захисту законних прав та інтересів чернігівців і не допустити необґрунтованого підвищення вартости проїзду в міських автобусах.

«Таке підвищення вартости проїзду є очевидно необґрунтованим. З часу попереднього (два роки тому) підвищення вартости проїзду витрати перевізників (зокрема ціни на пальне) істотно не збільшилися. Крім того, підвищення на третину вартости проїзду є несправедливим щодо чернігівців, оскільки більшість містян не відчули поліпшення матеріяльного становища», – зазначив виконувач обов'язків голови Деснянської районної організації ВО "Свобода" в місті Чернігів Євген Малецький.

Націоналісти планують продовжити збір підписів. Про це буде повідомлено згодом на партійному сайті: http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/

Прес-служба Чернігівської обласної організації

ВО «Свобода»



Теги:Чернігів, проїзд, опозиція, свобода, міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хто би що не казав, а це єдина на сьогодні опозиція.
avatar