реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Зимова школа журналістики: останнє заняття

Відомий чернігівський журналіст, засновник найпопулярнішого в Чернігові сайту "Високий Вал" Олег Головатенко став останнім лектором цьогорічної Зимової школи журналістики "Сіверщини" та "Молодої Просвіти".

Темою його розмови з юними слухачами стала робота журналіста в соціальних мережах, взагалі в інтернет- просторі, що дедалі більше здобуває популярність в українців. Не всі були готові до рівня розмови, яка потребувала деяких і технічно-практичних знань. Але тим паче було цікаво почути і нову сферу журналістики, цілком сучасну і передову.

Як зауважив керівник Зимової школи, заступник голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олександр Шевченко, це вже відбулося останнє заплановане заняття Школи. Попереду -- вручення дипломів.

"Проте, слухачі Школи, -- говорить Олександр Шевченко, -- ще мають виконати "домашні завадання" -- тобто написати репортажі, інтерв'ю, інформації. А далі, я впевнений, що для них буде відкрита можливість творчої співпраці з чернігівськими медіа".
Цього сезону в Зимовій школі журналістики лекції також читали Василь Чепурний, Владислав Савенок, Валерій Литовченко, Вахтанг Кіпіані, Вікторія Гаврик.



Теги:Сіверщина, Зимова школа журналістики, Просвіта, Олег Головатенко, Олександр Шевченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar