реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зе- кандидатка знялася з виборів на користь опозиції

179 округ. Кандидатка від опозиції Вікторія Пташник бореться за Панютинський вагоно- ремонтний завод, проти закриття лікарень, веде активну кампанію, щодня спілкується з людьми . В цей час - і таке вперше на моій пам‘яті - кандидатка від партії влади ЗНЯЛАСЯ на виборчому окрузі на користь самовисуванки.

Це фіаско , слуги. Прийшла весна , й стало зрозуміло, що лише на зеленому кольорі і бренді зе вже неможливо перемогти. Це фіаско слуг. Бо мова йде про округ нинішнього глави Харківської ОДА Кучера, де влітку, на зеленому кольорі і зе- бренді він набрав 50% підтримки, а зараз водив за ручку слугу- кандидатутку, яка не виходила навіть на 3 місце і знялася, аби уникнути ганьби. Це фіаско слуг, адже їх кандидатка- чергове нове обличчя, заскочила з мотивацією, що не може заважати проходу у ВР досвідченому політику... Тобто, пройшло півроку після виборів в ВР, й стало очевидно, що тренд на нові обличчя вже не в моді , виборці наїлися експериментів і прагнуть досвіду , компетентності. Що більше у владу на хайпі не в‘іхати, що нинішні глави адміністрації не займаються регіонами і не мають там ніякого авторитету, довіри і поваги.

На 179 окрузі залишилося 2 кандидатки. Від демократичної опозиції - Вікторія Пташник, і від влади- яку тепер фактично підтримали слуги й ОПЗЖ, разом. Цікавий виборчий альянс, до речі.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Слуга народу, 179 округ, ЄС, Вікторія Пташник, Ірина Геращенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar