реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Збитки по кримінальних справах — понад 11 мільйонів гривень

Підсумки роботи податкової міліції Чернігівської області за 10 місяців поточного року

Одним з головних завдань підрозділів податкової міліції є виявлення і попередження фактів незаконного відшкодування з бюджету податку на додану вартість. Співробітники податкової міліції встановили 23 факти необґрунтованої заяви на відшкодування ПДВ на суму більше 18 млн. грн., за якими порушено 11 кримінальних справ.

В рамках операції «Щит» спільно з Чернігівською митницею, УМВС та УСБ України в Чернігівській області з незаконного обігу вилучено товарів на суму понад 18 млн. грн., виявлений 21 підпільний цех з виробництва товарів народного споживання, у двох з них – виготовляли алкогольні напої.

В ході операції «Фірма» виявлено 17 фіктивних фірм та 1 «конвертаційний» центр. Викрито 73 злочини, з яких 61 відносяться до категорії тяжких, 20 злочинів – за ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів), з них 9 злочинів зі збитками понад 1 млн. грн., 15 злочинів – за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
Встановлена сума збитків по кримінальних справах складає більше 11 млн. грн., з яких близько половини вже надійшли до бюджету).
По 36 злочинах кримінальні справи направлені до суду.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернігівській області
за матеріалами УПМ ДПА в області.




Теги:податкова міліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar