реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Збитий літак. Про що мовчить офіс Президента

За останні дві доби виникла маса запитань до роботи офісу Президента і Президента. Озвучу найголовніші, як на мене.

1. Чому Президент не викликав Президентський борт після повідомлення про падіння літака? Літак має бути готовим до вильоту за 90 хв після потреби. Таким чином, Президент міг би зекономити, як мінімум 9-10 годин, але він чомусь чекав чартер. У зв‘язку з цим виникло ряд конспірологічних (в усякому разі поки що) чуток.

2. Президент має спростувати або підтвердити, що в Омані відбулися якісь зустрічі з росіянами, через які він начебто і вирішив летіти чартером. Тому друге питання: що Президент робив майже добу після того, як з‘явилося повідомлення про падіння літака.

3. Хто дав вказівку посольству України в Ірані у себе на сайті заявити про технічні несправності літака. За протоколом, посольство не мало право робити щось подібне.

4. В ЗМІ вже за кілька годин після вибуху з‘явилася фотографія з явними пошкодженнями від ракети. Чому не Україна стала ініціатором створення широкої коаліції по реальному вивченню ситуації, особливо після того, як було повідомлено, що обидва чорні ящики пошкоджені.

5. Чи були зроблені запити до США щодо супутникових данних про постріли в цей час. Якщо ні, то чи буде відставка цілого ряду чиновників.

6. Президент поговорили з Путіним і останній висловив співчуття. Чи висловив він співчуття через те, що за час так званого Різдвяного перемир‘я загинули українські військові?

Звичайно, можна говорити, що не треба хайпувати, але суспільство має знати правду. І це зовсім не хайп.

Вадим ДЕНИСЕНКО

Хайп у перекладі на зрозумілу мову - нав'язлива реклама для формування смаків



Теги:Вадим Денисенко, ОПУ, збитий літак, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar