реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Заворушення в США очима українських "журналіздів"

Тільки що на каналі "Експресо " Юрій Фізер порівняв смерть Джорджа Флойда в США, через що там вже кілька днів тривають протести, які переросли у заворушення і погроми, з вбивством Ма́ртіна Лю́тера Кінга.

А перед хвилею на цьому ж каналі якась журнапетеушниця розказувала, що поліцейський Дерек Шовін, якого звинувачують в причетності до цієї смерті, такий- сякий, бо на нього було аж 16 скарг... І ні пів слова, що в нього 19-річний стаж служби ...

І жодного слова правди про те, хто такий Джордж Флойд.

Джордж Флойд - загиблий 46-річний афроамериканець , Флойд, як мінімум, п'ять разів відбував тюремні терміни різної тривалості . У 2014 році, після п'ятирічного перебування у в'язниці за збройне пограбування , Флойд переїхав з Техасу до Міннесоти.

Ма́ртін Лю́тер Кінг, 15 січня 1929 — 4 квітня 1968, — американський баптистський проповідник і лідер руху за громадянські права 1960-х років, речник тактики ненасильства в боротьбі проти расизму. Нагороджений Нобелівською премією миру 1964 року.

Люди, схаменіться, прирівняти п'ятиразового рецидивіста, кримінального злочинця і священника, лауреата Нобелівської премії миру, можуть тільки українські журналісти.

А потім ми дивуємось, що задурений такими "чесними "журналіздами народ обирає блаЗЕнів квартальних.

Зиновій ГУЗАР



Теги:українська журналістика, Зиновій Гузар, заворушення в США, расизм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar