реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Затримки зарплати на Чернігівщині: тільки початок?

За листопад цього року вчителі Чернігівського району Чернігівської області досі не отримали зарплати. Такі інформації та скарги масово надходять до Чернігівської районної організації Української народної партії.
З’ясувалось, що такі самі проблеми з виплатою заробленого у працівників культури, освіти, охорони здоров’я – загалом у бюджетників. Це, вже забуте за минулої влади явище, також охопило й працівників місцевих органів влади.
Проблему з тривалим затриманням зарплат працівників бюджетної сфери підтвердили однопартійці обласного центру та районів Чернігівщини, з Києва та областей України.
Отже, затримки з зарплатою є всеукраїнським явищем. Всі незалежні від влади експерти однозначно кажуть, що зменшуються надходження в бюджет країни внаслідок погіршення соціально-економічної ситуації. Причина: резерви успішної політики за попередньої влади закінчились і суспільство зіткнулось з результатами діяльності владної команди «проффесіонналівв».
УНП та інші опозиційні політичні партії вважають, що затримки у виплаті зарплат і зухвале утримання за гратами лідерів опозиції – це серйозні ознаки не тільки кризової економічної політики партії влади, але й початок реальної здачі національних інтересів володорям сусідньої держави.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (0)
avatar