реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Засідання Радбезу РФ: огидний спектакль

Засідання Радбезу РФ йде в прямому ефірі.
Не пам’ятаю, чи раніше транслювали подібні засідання, але кремлівська машина дезинформації пішла ва-банк, на весь світ розігруючи огидний спектакль.

Путін зізнається, що розглядає можливість визнання так званих «лднр». І немає сумніву, що сьогодні це трапиться. Він стверджує, що в останній телефонній розмові президент Макрон ще раз повторив, що Україна напрацьовує якісь законопроєкти по формулі Штайнмайера і готова її імплементовувати.

Ще тиждень тому Єрмак розповідав, що відновлення перемовин радників в нормандському форматі- це прорив. «Прорив» в повній мірі можна відчути , слухаючи це брязкання зброєю в прямому ефірі. Виступає його візаві, Козак. Скаржиться, що Україна не виконує мінських угод. Що Київ нічого не пропонує, нічого не хоче і нічого не робить. З цим Козаком пан Єрмак в березні 20 намагався легітимізувати лднр через створення координаційних рад.
Цим особам Банкова фактично здала вагнерівців. В результаті Козак заявив, що Київ не хоче повернення Донецька та Луганська.

Керівник ФСБ кричить про загрозу життя мирному населенню з боку України і насьогодні вже 68500 «бєжєнцев».
Бреше про випадки потрапляння снарядів на територію РФ , й диверсійні групи. Говорить , що є вбиті українські військові , а одного вже й в полон взяли.

Шойгу пригадав «националистические батальйоны», на які, фактично, поклав відповідальність за ДРГ.
Й процитував мюнхенські заяви Зеленського, за версією Щойгу- ми в одному кроці від створення ядерної бомби.
Медведєв провів паралелі з 2008 року, а потім тицьнув світ носом в їх «занепокоєння»: Россия для мира важнее, яем Украина, потом придут и помирятся, об этом говорит весь наш предыдущий опыт.

Посилаються, що на окупованому Донбасі 800 тисяч громадян РФ.
Наша команда неодноразово наголошувала нинішній владі на її легковажну позицію щодо цієї паспортизації. Але Зеленський три роки писав відосики про шашлики і мовчав про паспортизацію, не вказуючи про це кричуще порушення мінських угод нашим міжнародним партнерам.

....Серйозні дяді на весь світ озвучують всю цю геббельсівщину.
На кого це розраховано? Світ навряд чи повірить в кровожерливість «української хунти», але це створення алібі для війни проти України . І її неминучість відчувається все незворотніше.

Навіщо це все? Ми наближаємося до розв’язки. Путін визнає так звані «республіки» , туди введуть російські війська, нас чекає неминуче загострення на фронті. І зовсім не схоже, що Путін планує якісь саміти по безпеці, навпаки.

Живі мерці, які 20 років цементують авторитаризм в РФ , на весь світ озвучують свої плани рухатися далі, фактично анексуючи Донбас.
«Эти территории Украине не нужны»- речитативом звучить на цьому Радбезі.
Путін - маніяк і вбивця. Але в все це- і результат бездарної , провальної зовнішньої політики команди Зеленського.

Хто тепер заробляє на війні?

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:донбас, російсько -українська війна, Ірина Геращенко, Єрмак, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar