реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Заробітна плата на Чернігівщині

За даними державної служби зайнятості, на 1 серпня п.р. на її обліку перебували 15,6 тис. незайнятих громадян, які шукали роботу, з них 96,9% мали статус безробітних.
Кількість зареєстрованих безробітних за місяць збільшилася на 3,6% та на 1 серпня п.р. становила 15,1 тис. осіб. Серед безробітних кожен другий раніше займав місце робітника, кожен третій – посаду службовця, а кожен п’ятий – не мав професійної підготовки.
Показник рівня зареєстрованого безробіття на початок серпня зафіксовано на рівні 2,4% населення працездатного віку. Його розмір коливався від 1,1% в Бобровицькому районі до 6,9% в Городнянському. Рівень зареєстрованого безробіття сільського населення (2,4%) був дещо вищим, ніж серед мешканців міських поселень (2,3%).
За сприяння державної служби зайнятості в липні 2010р. було працевлаштовано 1,6 тис. осіб. Серед працевлаштованих майже половину становили жінки, кожен другий був у віці до 35 років та кожен п’ятий потребував особливого соціального захисту.
З Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття впродовж липня 2010р. на допомогу у зв’язку
з безробіттям в області було витрачено 6,8 млн.грн. Середній розмір допомоги становив 681 грн.

Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:безробіття


Читайте також



Коментарі (0)
avatar