реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Запрошуємо за лаштунки ярмарку "Книжковий світ"

9 листопада 2010 року об 11:30 та 12:00, в День української писемності та мови українські видавництва запрошують усіх бажаючих, а особливо журналістів, за лаштунки видавничого ярмарку “КНИЖКОВИЙ СВІТ”:
У програмі:

● Найсильніша людина „Книжкового світу” — Василь Вірастюк;
● Українська аніме-фантаситка на власні очі;
● Театр „Чорний квадрат” – майстер-клас для журналістів;
● Екслібрис власноруч.

Отже, у вівторок, 9 листопада, о 12.00 в експоцентрі “Спортивний” відбудеться прес-конференція організаторів ярмарку „КНИЖКОВИЙ СВІТ”, що відбуватиметься 11-14 листопада у Києві
Ми звикли спостерігати на виставках чепурні стенди, вервицю цікавих заходів, майстер-класи, автограф-сесії... Але більшість людей не здогадується, скільки зусиль витрачають організатори на проведення книжкового свята.
А отже, запрошуємо вас у “свята святих” — за лаштунки виставки! Ви побачите те, що зазвичай лишається за кадром: як театр готується до вистави, як майстри ладнають свої станки, як метушаться організатори, хвилюються автори...

А крім того:

● “Увійдете в образ козака” за прикладом богатиря Василя Вірастюка, який є символом дитячого національного конкурсі “Я — козацького роду” від дитячого табору “Козацька фортеця”.

● Ви надрукуєте власний екслібрис на прес-конференції. Таку можливість подарують журналістам і всім охочим на виставці учасники мистецького об’єднання «ВАЛ», які, створять ескізи до майбутніх книжкових «знаків власності» та презентують особливий друкарський станок із Англії.

● Побачите справжній театр аніме, який представлений в рамках “Днів фантастики”. Фантастичний “макіяж”, неймовірні костюми, дивовижні рухи зачарують та перенесуть вас в світ фентезі чи комп'ютерної гри.

● Станете актором - майстер-клас з імпровізації для журналістів проведе Олексія Курилко, актор та режисер театру “Чорний квадрат”.
Початок дійства від „Козацької фортеці” – об 11-30, ви ближче познайомитеся з конкурсом „Я – козацького роду”, побачите у ділі сучасних майстрів бойового гопака та козацької поезії.

фото Міли Іванцової (ivancova.sumno.com) про те, якими бувають ярмарки «Книжковий світ»
Початок прес-конференції – о 12-00.

Адреса: експоцентр “Спортивний”, вул. Фізкультури, 1, ст.м. Республіканський стадіон
Вхід вільний.
Акредитація ЗМІ:
контактна особа Анна Богородіченко,
прес-секретар Братів Капранових, видавництво "Зелений пес"
067 328 32 03; 044 467 50 24; [email protected]

Інформаційні партнери: ЛігаБізнесІнформ, Радіо «Ера», Газета по-українськи, Вечірні вісті, Український тиждень, Буквоїд, кулінарний портал «Смачно», АРТВертеп, СТІНА, газета "Сіверщина"


Оринка Григоренко
Голова ПМО ВУТ "Просвіта" ім.Тараса Шевченка

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності
книгарні й арт-кафе "За двома зайцями"







Теги:Оринка Григоренко, Прилуки, книги, ярмарок, книгарня За двома зайцями


Читайте також



Коментарі (0)
avatar