реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Автор книги «Прилуки кримінальні» став секретарем міськради. Відео.

Незважаючи на те, що проти нього виступали власні однопартійці Олександра Правосуда бкло обрано секретарем Прилуцької міської ради, повідомляє прилуцьке телебачення «ТІМ».
Новий секретар є автором книги «Прилуки кримінальні: бандитські розборки», де зокрема написано, що «І тількі автору цієї книги можуть довірити свої таємниці представники бандитського світу. Тому, що він серед них він – свій».
Заступником міського голови було обрано Володимира Назіма, керівника КП «Прилукитепловодопостачання». Нагадаємо, що до сих пір триває розслідування з приводу чотирьох робітників вищезгаданого підприємства, які загинули цього літа на робочом умісті
На першій сесії Прилуцької міськради міський голова Юрій Беркут, якого вітали квітами та оплесками, повідомив, що призупиняє членство в Соцпартії. «Щоб неупереджено відноситись до представників тих, восьми, здається, партій, які пройшли до міськради»

Пізініш У Прилуцькій міській раді утворена коаліція більшості “За нові Прилуки”
Депутат міської ради Олександр Прозур виступив із заявою про утворення в Прилуцькій міській раді коаліції більшості “За нові Прилуки”, співголовами якої є Олександр Прозур, Владислав Кіча та Ігор Кашпур. Заяву підписали 26 депутатів.
Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Прилуки, книги, Кримінал, Ю. Беркут


Читайте також



Коментарі (0)
avatar