реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Запрошення до української церкви біля Москви

Запрошення членів православної української діаспори, росіян та іноземців на велике пасхальне свято Світлого Христового Воскресіння до Ногінська Московської області!

Свято-Троїцька парафія Московсько-Богородської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату запрошує всіх членів української діаспори міста Москви та Московської області на святкування Святої Пасхи, Світлого Христового Воскресіння.

Пасхальне богослужіння відбудеться з 4-го на 5-те травня, тобто з 23.00 до 3.30 години ночі. Потім всі присутні на Пасхальній службі підемо до Актового залу на пасхальне розговіння.

Вже 21-й рік в Росії активно діють два наші храми: Свято-Троїцький та Свято-Тихвінський жіночий монастир сестер милосердя і благодійництва.

Ми пережили утиски, гоніння та рейдерські захоплення з боку РПЦ Московського Патріархату, але ми вистояли, як вистояла і наша Україна та Помісна УПЦ Київського Патріархату.

Наші храми завжди відкриті для вас і всіх гостей та парафіян незалежно від нації та соціального положення.

21-й рік керуючим Московсько-Богородською єпархією є Митрополит Московсько-Богородський Адріан (Москва, Московська область та регіони РФ).

Адреса єпархії та храмів: 142406, м. Ногінськ Московської області, Росія, вул. Совєтської Конституції, 17. Єпархіальне управління і Свято - Троїцький храм;

До наших храмів можна доїжджати із Москви електричкою з Курського вокзалу до кінцевої станції «Захарово», а далі мікроавтобусами 5-ть хвилин до зупинки «Середня школа №1» або Свято-Троїцький храм, район міста «Глухово-Октябрський».

Також мікроавтобусами від метро «Партизанське» до кінцевої станції «Ногінськ», а далі автобусами до зупинки «Середня школа №1» або Свято-Троїцький храм.



Теги:Ногінськ, москва, митрополит Адріан, Україна - Росія, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar