реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Митрополит Адріан звертається з Підмосков'я

У п’ятницю, 28-го вересня 2012-го року, ввечері, по телеканалу «Інтер» відбулась передача «Велика політика», в якій прийняли участь сотні вболівальників та безпосередніх учасників цієї програми, на якій відбулися дебати між представником партії «Регіони України» Вадимом Колесніченком та представницею партії «Свобода» пані Іриною Фаріон: про Україну українську чи Україну російську.
Згідно статистики, на цих дебатах немов переміг В. Колесніченко, який постійно воює проти національної України і захищає інтереси російської діаспори в Україні, доводячи, що російський народ в Україні пригнічений, немає прав і свобод, а тому треба, щоб росіяни в Україні були рівними з українцями в Україні.

На мою думку, якби пані Ірина Фаріон та сотні інших політичних, громадських та церковних діячів знали дійсне життя української діаспори в Російській Федерації, то вони б дуже швидко заткнули вуста таким типам і брехунам, якими є В. Колесніченко та інші.

І цю передачу слухають українці і не захищають себе перед такими безсоромними «громадянами» України.

Але ж мені прикро, що й національні українці, політичні чи церковні, як мов і борються за незалежну Україну, і разом з тим, майже всі вони, балакуни про державу та долю українського народу не використовують цінні приклади про тяжке існування українців в Росії, які в дійсності не мають жодних громадських прав і релігійних свобод: ні шкіл, ні храмів, ні театрів і концертних залів, ні газет ні журналів, ні радіо ні українського телебачення. Тоді як росіяни в Україні все мають і навіть набагато більше, а ніж українці в своїй державі.

Навіть і українська мова не вживається нами в Росії, бо шовіністи тут же засміють і принизять. Адже представники Середньої Азії, а тим більше, із Кавказу говорять своєю національною мовою не тільки по всій Росії, але й у Москві.

Та що там говорити про приниження українців в РФ, коли сам український поет Дмитро Павличко заявив у своїй статті, яка була надрукована в газеті «Українська правда», від 26-го липня 2012-го року, що «…Я ненавиджу рабство, ненавиджу хахлів, що їх тюрмами та сибірами виховала Російська імперія…»

Тому, щоб нагадати і дати тему для боротьби і захисту українських інтересів, для деяких українських патріотів і борців за волю українського народу в Україні, ми розміщуємо на нашому веб-сайті статтю пана Василя Коломацького (Канада), який надрукував її на веб-сайті «Кобза» за назвою: «29 вересня 2012-го року виповнилося 15 років Ногінському погрому» http://kobza.com.ua/prava-ljudyny-i-gromadjanyna/4269-29-veresnia-vypovnylosia-15-rokiv-nohinskomu-pohromu.html та письмові свідчення парафіян Богоявленського собору м. Ногінська, які занотовані на веб-сайті
http://kobza.com.ua/cerkva/2053-my-pravoslavni-ljudy-rosiji.html

Ми нижче розміщуємо цю статтю, а також вислови парафіян Богоявленського собору м. Ногінська, які з болем в душі і серці розказували кореспондентам про ті дні і роки, коли РПЦ МП знущалась над духовенством і віруючими УПЦ Київського Патріархату. Тому, ми надіємось, що вона буде прочитана багатьма національними українцями, які зроблять розумний висновок для майбутнього захисту української національної держави, української мови, культури, мистецтва і всього надбання українського народу в Україні.

АДРІАН, Митрополит Московсько- Богородський УПЦ Київського патріархату

Також ми радимо прочитати чи ознайомитись з доповіддю Митрополита Адріана, яка була висловленна у Греції на V-му Всесвітньому Форумі СКУ, де було доведено про жахливий і беззаконний стан українців в Російській Федерації.
http://www.eparhija.com.ua/index.php?newsid=260

Московсько- Богородська єпархія



Теги:Ногінськ, митрополит Адріан, Київський патріархат, Московська єпархія, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar