реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Запитання єговістам, на які не почуєте ствердної відповіді

(Задайте хоч кілька з цього ряду запитань і ви будете вражені їх реакцією!)

- Чи любите ви свою Батьківщину Україну?
- Як чоловіки мають послужити Богу і ближнім у випадку ворожої збройної агресії?
- ЩО сьогодні необхідно робити, щоб увійти у Царство Боже?
- Як сьогодні українцям НА ДІЛІ виконати заповідь любові до своїх ближніх?
- Хто на нас напав?
- Чи Росія є агресором?
- Чи добре роблять наші воїни, коли женуть ворога з нашої землі?
- Чи маємо право ми захищати своїх ближніх зі зброєю в руках?
- Чи є українські воїни вашими ближніми?
- Чи молитеся ви за наших воїнів як за своїх ближніх?
- Чи молитеся ви за перемогу України?
- Чи донатите ви волонтерам на дрони і авто?
- Скільки ваш міський (сільський) "зал царства" купив дронів (авто) для наших Захисників?
- Чи виконують БОЖУ волю наші воїни, захищаючи нас від російського вторгнення?
- Як ваша конфесія допомагає українській армії?
- Чи потрібно захищати Україну від Росії?
- Чи, згідно вашого віровчення, потрібно нам захищатися від російської агресії?
- Чи є для вас Героями воїни, що віддали життя в бою, захищаючи вас і ваш добробут?
- Чи хочете піти зі мною в госпіталь провідати наших поранених захисників?
- Скажіть "Дякую нашим воїнам, які нас захищають!"
- Слава Україні! ... Чому не відповідаєте?
- Слава Ісусу Христу! ... Чому ви знову мовчите?

***
А тепер власне про потребу і причини, щоб ці питання ви задали і бажано на камеру! Коли вони розказують вам про їх права, "не знімайте" і т.д., то слід розуміти, що вони вийшли у людне місце якраз для публічної діяльності! Тому згідно 307 статті Цивільного Кодексу їх можна фільмувати! І якщо їм можна пропагувати у людному місці свій світогляд, то чому це не може бути зняте на відео?

Ці запитання є похідними від того жахливого світогляду, який вони пропагують, насаджуючи його своїм співрозмовникам, що мали необережність стати з ними на бесіду. Під виглядом біблійного вчення вони пропагують зрадництво, ухилянство, зневагу до України та української армії (хоча Біблія такого не вчить, це виключно їх збочене трактування!). Цим, зрозуміло, діють на руку агресору, допомагаючи йому нас деморалізувати і "денацифікувати"!

Наполягаючи на виключній спасенності своєї секти, вони заперечують можливість осягнення спасіння поза їх конфесією і світоглядом. Вважають злочином і гріхом захист України, наших воїнів зневажають публічно, заперечуючи навіть право українців на захист себе і своїх ближніх!

Цим вони не лише дискредитують українську армію, але і публічно зневажають наш народ, нашу армію і нашу країну! Закликаючи жертву агресії, а не агресора, скласти зброю, вони сприяють нашому поневоленню і окупації росією! Тут вони можуть подати руки московським попам!

І це при тому, що у самій росії вони є забороненою сектою! А в Україні вони сміливо пропагують свою антидержавницьку позиції, НАВ'ЯЗУЮЧИ ЇЇ УКРАЇНЦЯМ! Повсюди, а особливо в людних місцях, ПУБЛІЧНО зневажаючи навіть ідею ЗАХИСТУ УКРАЇНИ! Самі, при цьому, перебуваючи під її захистом і під захистом Героїв, які щодня за нас і ЗА НИХ кладуть свої життя!

Таким чином вони допомагають росії нас поневолювати і "заганяти у стойло"! Поширюючи кремлівські наративи, ці єговіські ІПСО служать колективною "релігійною скабєєвою" для подолання спротиву України російській агресії.

Роман ГРИЩУК



Теги:секти, Роман Грищук, єговісти, широка війна, свідки Єгови


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Автор статьи нарушает 37 статью Конституции Украины. "Разжигание ненависти на религиозной почве". За это Роман Грищук и главный редактор могут ответить по закону.
В статье приводятся абсолютно голословные утверждения, не имеющие с реальностью ничего общего. Свидетели Иеговы не разжигают ничего, не призывают ни к чему. У каждого из них своя личная позиция, которую они могут аргументировать. Эта христианская организация известна своим полным нейтралитетом в политике, военных конфликтах. За это их преследовали в нацисткой Германии, в СССР, сегодня в России. Украина сегодня получает помощь и поддержку со стороны всего демократического мира и заявляет, что разделяет его ценности и свободы. А там свидетели Иеговы -- это уважаемая христианская организация. Только тоталитарные страны преследуют их. Ни один свидетель, будучи настоящим христианином, не пришел в Украину с оружием в руках. Не стоит разжигать ненависть к этой мирной группе граждан и призывать дискутировать с ними с целью упрекать в из нейтральной позиции. Они любят Украину, свидетели из России любят Россию, и так во всем мире, но все они не любят насилие, зло и ненависть. И не участвуют в этом.
avatar