реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Заява організаторів знесення погрудь більшовицьких терористів у Чернігові

В соціальних мережах та на сторінці "Третьої позиції" поширена заява організаторів знесення погрудь більшовицьких терористів у Чернігові Третя позиція

"Як ми й обіцяли, продовжуємо очищати місто Чернігів від слідів тоталітаризму і російської комуни: вчора нами було знесено погруддя Антонову- Овсієнку та Подвойському. Їх передано в історичний музей імені В.Тарновського.

Знесенню з Алеї героїв також підлягають погруддя інших анти українців – Юрія Коцюбинського, Віталія Примакова, Миколи Щорса, Миколи Кропив’янського. Проте ми не зробили цього зараз, щоб дати міській владі можливість самим ухвалити рішення. Нагадуємо, що ми давали час міському голові Соколову та міській раді на виконання волі громади по очищенню міста від символів радянської окупації. Влада проігнорувала нашу вимогу. Довелося діяти самим. Якщо ж влада й зараз буде зволікати – будемо не тільки пам’ятники зносити, але й виносити з кабінету міського голову. Терпіння у нас не безмежне.

Ми добре пам’ятаємо як міська та обласна влада 8 років ігнорували рішення судів та змушували нас терпіти гидкий намет московського патріархату під Катерининською церквою. Більше такого знущання над українцями ми не допустимо!

Також чекаємо чіткої і зрозумілої реакції виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергія Журмана та голови обласної ради Миколи Звєрєва у формі розпорядження про очищення сіл і міст Чернігівщини від символів тоталітаризму. Саме до цих людей у нас виникає чи не найбільше запитань. Якщо вони прийшли на посади, прикриваючись ідеалами Майдану, щоб, як і минула влада, дерибанити бюджет, не робити практично нічого для оборони краю, то ми спитає прямо і з них. Ми даємо владі два тижні на роздуми, інакше ми сомостійно очистимо Чернігівщину від символів тоталітаризму.

В Україні сьогодні фронт проходить не тільки на Донбасі, але й тут, на Чернігівщині. Це фронт боротьби з комуністичною ідеологією, яка європейськими інституціями визнана людино ненависницькою".



Теги:Третя позиція, Чернігівська міська рада. сергій Жу, знесення пам'ятників


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Снесите тех кто сейчас при власти. Это самое большое издевательство над украинцами. Просрали страну патриоты хреновы. Когда созидать начнете или не знаете что это такое.
avatar
2
Так куда они их снесут? Они же только с памятниками могут бороться, а тех кто сейчас делает сотни небесных сотень им не по зубам.
avatar
3
Для чого ви ублюдки розхитуєте суспільство? Адже саме такою організацією зараз повина зайнятися служба безпеки, бо я не виключаю що все це провокують кляті москалі. Хочуть щоб ми тут почубилися на алеї героїв і все це підігрівають прикриваючись патріотизмом і майданом. Закінчиться війна потім розберемося з алеєю героїв. А зараз навіщо накаляти ситуацію? Навіщо дестабілізувати її в спокійному Чернігові? Одним словом ФСБешні штучки!!!
avatar