реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Ловіть злочинців, а не українців!"

Близько 200 активістів громадських організацій "Третя Позиція", "Азов", Добровольчий український корпус – Правий сектор, Перша Чернігівська Сотня пройшли близько 20 години в Чернігові по проспекту Миру.

Протестуючих патріотів від Мега-центру до Катерининської церкви супроводжували машина МВС, кілька десятків працівників міліції , батальйону «Чернігів» та працівників Служби безпеки України, - повідомляє сайт Свобода ФМ.

В основному молоді люди вигукували гасла «Ловіть злочинців, а не українців», «Свободу політв’язням!», «Путін – хамло!», «Слава Україні! Героям слава!», «Слава нації! Смерть ворогам!»

Учасники маршу запинилися на центральній площі Чернігові перед стендами Героям Небесної Сотні, вшанували їм пам'ять і заспівали гімн України.

Молоді люди своїм маршем хотіли звернути увагу жителів Чернігова та вищих посадових осіб на репресії , які проводяться органами влади проти українських патріотів, бійців добровольчих батальйонів та активних учасників Майдану. А також - на сфабриковану справу "вбивства Бузини".

Біля пам’ятника Борцям за волю України виступаючі висловити вимогу щодо звільнення безпідставно ув’язнених у СІЗО патріотів України Андрія Медведька та Дениса Поліщука, засудження Юрія Хорта (Павленка) та інших.

«Ми, українські націоналісти, не будемо стояти осторонь, і дивитись, як наших побратимів саджають за сфабрикованими справами, ми будемо захищати честь і свободу українських патріотів та добровольців», - лунало на мітингу.



Теги:Азов, націоналісти, Катерининська церква, Третя позиція, політв'язні, Юрій Хорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar