реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Заява Андрійченка про причини відмови від посади

Заява І. Андрійченка щодо пропозиції В.Атрошенка посади начальника управління транспорту і зв’язку

Я дякую Чернігівському міському голові за високу оцінку пропозицій і активності «Демальянсу» в питаннях реформування транспортної сфери міста Чернігова. Проте вважаю за правильне відмовитись від даної пропозиції з ряду причин:

По-перше - на посаді начальника управління працює, не так давно призначений, керівник Олександр Бєльський. Про жодні догани або зауваження від діючого керівника міста на роботу Олександра Володимировича нам не відомо.

По-друге - міський голова мав би дотримуватись задекларованого ним підходу виключно конкурсного заміщення посад управлінь і підрозділів міської ради. На жаль, зараз ми бачимо практику призначення С. Гаруса на посаду керівника КП «Дільниця з контролю за благоустроєм», В. Білогуру начальником Управління освіти та публічні запрошення з трибуни на посади мене та О. Мельника.

По-третє - змушений констатувати, що начальник Управління транспорту і зв’язку міської ради є людиною сугубо виконавцем. Такий висновок ми зробили, спостерігаючи за роботою даного Управління ще з 2011 року. Виключно міський голова раніше Соколов, наразі Атрошенко, а точніше профільний заступник, починаючи з С. Андроса, потім М.Миргородський, а наразі О.Кириченко формують майбутню політику транспорту.

Функція начальника управління важлива, але важлива вона у виключно прикладній частині: контроль за перевізниками, дотримання графіку руху, підписання договорів з перевізниками. Але навіть покарати перевізника чи розірвати договір з ними наразі Управління не здатне. Все вирішується на рівні керівників міста. В тому числі і питання ініціювання підвищення вартості проїзду. Впливовості в дійсно важливих питаннях – нуль.



Теги:управління тарнспорту, Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенкко, Андрійченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar